Här hittar du senaste informationen gällande kommande tävlingar och utskick m.m. från kretsen. 

http://www.skyttekretsen.se/

 

Gustavsberg planerar att ställa upp med minst ett lag i Stockholms pistolskyttekrets serietävling (http://www.skyttekretsen.se/serietavl/index_sertavl.htm) vill du ha mer information eller anmäla intresse maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Vi är även flera skyttar som kommer delta i fältserien (http://www.skyttekretsen.se/tavling/inbjudn.htm). Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  om du är intresserad av att delta. 

Utöver fältserien kommer vi delta i flera andra tävlingar både i fält och precisionsskjutning. Se kretsens hemsida för inbjudningar www.skyttekretsen.se

-----------------------------------------
 
Här hittar du tävlingsprogrammet för det aktuella året och vilka i GPK är intresserad av att delta. Den här filen är endast för klubbmedlemmar. Om du inte har tillgång till filen, vänligen be om lösenordet från Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
 
Instruktioner: maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vilka tävlingar du är intresserad av och vi kommer att uppdatera listan med ditt namn.
Observera att detta inte är en registrering. Det är bara ett sätt att låta andra klubbmedlemmar veta vilka tävlingar du vill delta i.